ovenbannerklaar
ovenbannerklaar
AIR BLOW II "HEPA (zwart) inkl. Aroma-Essenz 'green APPLE 20ml''
AIR BLOW II "HEPA (zwart) inkl. Aroma-Essenz 'green APPLE 20ml''
AIR BLOW II "HEPA (zwart) inkl. Aroma-Essenz 'green APPLE 20ml''
AIR BLOW II "HEPA (zwart) inkl. Aroma-Essenz 'green APPLE 20ml''
AIR BLOW II "HEPA (zwart) inkl. Aroma-Essenz 'green APPLE 20ml''
winwinCLEAN
AIR BLOW II "HEPA (zwart) inkl. Aroma-Essenz 'green APPLE 20ml''
109.90

Gratis Verzending
winwinCLEAN
AIR BLOW  II "HEPA - actieve koolstof Edition" (zwart)©

Aanzienlijk efficiënter dan een elektrische lucht reiniger op basis van water! (zie beschrijving)

Voordelen in één oogopslag:

 • elimineert 99% van de verontreinigende stoffen
 • elimineert virussen en bacteriën
 • zeer stil in gebruik
 • HEPA-Filter
 • Actieve koolfilter
 • ingebouwde ionisator
 • geen wateruitwisseling
 • geen storende "voet"
 • Voeding 6V
 • Bediening via USB mogelijk (ideaal in het kantoor)
 • Voor ruimtes tot 50m2 

Reinigt en verwijderd verontreinigende stoffen uit de lucht betrouwbaar en snel.

Hoe het werkt:

HEPA-filters treed in werking, wanneer er mechanische reiniging van de lucht nodig is.

De afkorting HEPA staat voor "High Efficiency Particulate Air".

De lucht wordt door middel van de volgende 3 verschillende Filteronderdelen perfect schoongemaakt.

 • IONISIATOR
 • HEPA-FILTER
 • ACTIEVE KOOLFILTER

De verontreinigde lucht wordt via de winwinCLEAN AIR BLOW  II opgezogen.

Verontreinigende stoffen, gesuspendeerde stoffen, Bacteriën, fijn stof, stuifmeel/ pollen zullen 99% door de zuiverende werking van de filter opgenomen. Onaangename geuren worden door de actieve kool-coating in het HEPA-filter verwijderd. De aangezogen lucht wordt zo perfecte gereinigd en weer terug geblazen in de ruimte.

Door het toevoegen van een winwinCLEAN Aroma-essentie op de meegeleverde
Aroma-stick met uw gewenste geur wordt de lucht in de ruimte heerlijk geparfumeerd.

BELANGRIJK:
I
n deze high-tech Air Luchtreiniger hebt u geen extra " geur reinigingsconcentraten", nodig, om verontreinigende stoffen en de nare luchtjes uit de kamer lucht elimineren.

Ionisatie:
Een ionisator is een zuiveringsinstallatie van de lucht en functioneert hetzelfde als een gewone luchtfilter. Als gevolg van de nieuwste en modernste Technologie in onze winwinCLEAN AIR BLOW  II "HEPA met ionisator verbruiken zeer weinig stroom en kunnen voor langere tijd  aangezet worden.

Onze lucht bestaat uit moleculen, die ofwel negatieve of positieve geladen zijn, evenals de meerderheid van de moleculen, die niet geladen (neutraal) zijn. Onze lucht zuiveringsinstallatie met ionisator laadt de moleculen op in negatieve ionen. Negatief ion binden de schadelijke stoffen en deeltjes uit de lucht samen.

De winwinCLEAN AIR BLOW II is ook erg populair als decoratief element!

In het mooie verfraaide bovenste gedeelte zijn kwaliteit LED 's zijn geïnstalleerd, zo is het  apparaat nog meer als een centraal punt en blikvanger op de avond. En door de  nieuwe technologie van de winwinCLEAN AIR BLOW II is deze nieuwe zeer stil in gebruik.

Perfect voor:
Betrouwbare reiniging van de lucht en het te elimineren van enige vorm van onaangenamen geuren in het huis.

BELANGRIJK:
Zorg ervoor dat altijd, dat het behuizingsdeel van de winwinCLEAN AIR BLOW II niet in contact komt de winwinCLEAN Aroma-essentie. Om lakschade ver vermeiden aan de buitenkant, vul de Aroma-Sticks altijd buiten het apparaat.

Product afmetingen:
200mm x 200mm x 180mm

HEPA filter vervangen:
Afhankelijk van het gebruik (bijvoorbeeld roken) tussen de 300-500 uur.

Filter techniek het fijnst:
Het is nu vaak bewezen, dat zet onze dagelijkse inademingslucht vervuild is. Het grootste deel van deze stoffen wordt door onze eigen lichaam gefilterd, voordat het in onze longen aankomt.

Maar wat als deze deeltjes zo klein zijn dat ze de beveiligingen ontlopen?

Wij verklaren, Hoe de winwinCLEANAIR BLOW II helpt, een schone en gezonde lucht te produceren:

Wat is een HEPA-filter?:
Het HEPA-woord duidt de lucht filter klasse aan. Het HEPA-filter is de verkorte
benaming van "High efficiency particulate air filter", Wat in de vertaling ”hoge prestaties- luchtfilter deeltjes” heet. Om deze HEPA therm te mogen gebruiken, moet het apparaat voldoen aan verschillende eisen. Voor elke klasse filter is een vereist vermogen ingesteld. Dit zegt, hoeveel procent van het gefilterde deeltjes aanwezig is in het totale aantal.

Gebruiksaanwijzing & Filtertechniek:
In principe voldoet, de winwinCLEAN AIR BLOW II aan zijn beschrijving, hij zuig de vervuilde lucht op en laat deze door meerdere filters gaan voordat hij het weer terug blaast. Het HEPA-filter bestaat uit glasvezels, Cellulose en andere synthetische vezels.

Dit zijn met een diameter van slechts een paar micrometer vervaardigd en dan geweven op elkaar gelegd.

De afstanden tussen de vezels zijn niet altijd hetzelfde. Maar dat is voor de werking niet relevant, omdat meerdere lagen op elkaar gelegd zijn. Door het grof filter en de fijne vezels wordt de lucht er in één keer door geblazen, waar de grote deeltjes vanwege hun omvang in het filter hangen blijven. De aanzienlijke fijnere micro vezels, gebruiken echter verschillende fysische verbindingen, om de deeltjes te binden. Bovendien is de winwinCLEAN AIR BLOW II met een ionisator uitgerust, die de deeltjes elektrostatisch oplaad, om deze effecten te versteken en de werking te verhogen.

De lucht passeert de micro vezels vrijwel ongehinderd door. Alleen de lichte ruis verraadt de weerstand, die daar overwonnen wordt. De deeltjes proberen dan de luchtstroom  te volgen van en blijven door de geavanceerde filtertechnologie en als gevolg van verschillende effecten "plakken".
Met de combinatie van deze effecten bereikt de winwinCLEAN AIR BLOW II met HEPA- actieve kool filter, een resultaat van meer dan 99 procent. Grotere deeltjes in de lucht kunt de plotselinge veranderingen van richting en vliegen tegen de volgende vezel.

Dit verschijnsel heet "Inertia-effect".

Wat precies filtert de winwinCLEAN AIR BLOW II?

Het bereik van filtertechnologie is erg groot. Naast gewone stof verwijdert en kwalitatief hoogwaardige deeltjesfilter ook onzichtbare fijn stoffen, Stuifmeel, Pollen, huidschilfers van dieren, de rook van sigaretten uit de lucht.

Alleen al door het verwijderen van deze stoffen, verbetert de kwaliteit van de lucht merkbaar.

De winwinCLEANAIR BLOW II neemt door de koolstof-coating van het HEPA-filter
de meeste bestanddelen van de tabaksrook, Roet, giftige aerosol en de meeste virussen en bacteriën op.

De winwinCLEAN AIR BLOW II heeft voor het reinigen van de lucht naast het deeltjesfilter ook een actieve koolstoffilter. Deze heeft de taak, gasvormige stof en geuren te binden, die het deeltjesfilter voorbij komen.

Actieve kool filters is bijvoorbeeld een selectieve filtering voor sigarettenrook en verflucht, of extreme schoongeuren of andere onaangename geuren in de lucht.

Toepassingsgebied:
Het apparaat kan ook worden ingezet zowel particulier (huis) of als commerciële toepassingen worden gebruikt. In de particuliere sector biedt het een schone lucht voor een beter welzijn overdag en 's nachts voor een rustige nachtrust.

Met name de personen met een allergie en mensen met een verzwakt immuunsysteem zullen door het gebruik van de winwinCLEAN AIR BLOW II vele voordeel hebben.

winwinCLEAN Aroma-Sticks voor de AIR Blow II©

Eigenschappen:
Deze zijn speciaal voor de winwinCLEANAIR BLOW II ontwikkelde. Door de speciale vezelstructuur houden ze de winwinCLEAN aromatische essences geuren goed vast, en geven alleen gedoseerde geur af als de winwinCLEAN AIR BLOW II in werking is.

Zo wordt een langdurige geur-effect bereikt.
Zullen 3 aroma-sticks worden bijgeleverd.

 

winwinCLEAN Aroma-Essenz 20ml
speciaal ontworpen voor de winwinCLEAN AIR Blow II©

Beschrijving:
De winwinCLEAN aroma essences zijn speciaal ontwikkeld voor de toepassing in de winwinCLEAN AIR Blow II, maar ook voor de speciale  geur bakjes, kaarsen, Luchtbevochtigers enz worden gebruikt.

Doe 5-10 druppels Aroma essentie op de Aroma sticks van de winwinCLEAN AIR Blow II en leg deze in de daarvoor voorziene gedeelte.
Na een korte tijd, zal er een aangenaam natuurlijke green Apple geur ontstaan.

Belangrijk:
Zorg er altijd voor dat, de winwinCLEAN Aroma-Essenz vooral bij het bevochtiging van de aroma-sticks niet in aanraking komt met de winwinCLEAN AIR Blow II.

Tip: Voor een meer intensieve geur ontwikkeling leg de Aroma-Stick op het aromareservoir.

Levering na betaling binnen 5 werkdagenSchrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN