Allesputzer PREMIUM 500ml - winwinclean

Allesputzer PREMIUM 500ml

Allesputzer PREMIUM 500ml
14.90
InStock

Verzendkosten € 6,50 per pakket.

winwinCLEAN Allesputzer PREMIUM 500ml (Geconcentreerd)©

winwinCLEAN Allesputzer PREMIUM 500ml - Super-Gel concentraat met Power- Formule voor krachtige en toch een zachte reiniging in het gehele huishouden.
Een huishoudelijke en grondige reiniging voor alle wasbare oppervlakken en/of vloeren in het hele huishouden en buitenshuis, Ideaal voor vloeren gemaakt van natuurlijke materialen zoals: hout, marmer, graniet. Door het onderhoudseffect laat de winwinCLEAN Allesputzer PREMIUM niet alleen een glanzend en onderhouden oppervlakte achter, maar ook een heerlijke frisse geur.

 

winwinCLEAN Allesputzer PREMIUM wordt zonder oplosmiddelen en conserveringsmiddelen vervaardigd. Het bestanddeel “tenside” is 100% biologisch afbreekbaar.

winwinCLEAN Allesputzer PREMIUM is hoog geconcentreerd en kan zeer spaarzaam worden gebruikt. Zo helpen we het Milieu te sparen.
Door de plantaardige werkzame bestanddelen zullen niet alleen de oppervlakken schoon en beschermd worden, maar daardoor ook zeer huidvriendelijk en laat hij een mooie glans achter. Door de verzegelingsformule voorkomt u het snel aantrekken van nieuw vuil, en krijgt stof geen kans. Door de enorme reinigingskracht krijgt u een grondige en zachte reiniging.
Allergene geurstoffen en conserveringsmiddelen zijn weggelaten, daardoor is de winwinCLEAN Allesputzer PREMIUM zacht voor de huid.

Eigenschappen:
Hoog geconcentreerd - Sneldrogend effect
Grondige reiniging en toch niet agressief vooroppervlakten, zonder schuren. Elimineert ook vet en olie - Glanseffect Verzegelingsformule - verzorgend

 

Toepassingsgebieden:
Toe te passen in het gehele huishouden, alsmede buitenshuis. zoals tegels, graniet, laminaat. keukenkasten, voegen, binnen & buitenkant van auto's. (ook cabrio dak), motoren enz.

Dosering & toepassing:
1 liter concentraat is goed voor 10 tot 500 liter volledig aangemaakte oplossing. Afhankelijk van de mate van vervuiling winwinCLEAN Allesputzer PREMIUM met water verdunnen en kan in een verhouding van 1:10 tot 1:500 worden toegepast. 2 ml is voldoende voor 1 liter water voor een normale onderhoudsreiniging. Voor zware vervuiling (grondige reiniging), voegt u maximaal 100 ml Allesputzer PREMIUM toe aan 1 liter water.
Voor nog betere behandeling raden wij u winwinCLEAN doseringssproeiflacon met afgedrukte markeringsstreepjes. Bovendien, kunt u de spray ook op alle moeilijk bereikbare plaatsen gebruiken.
Na een inwerk tijd van ongeveer 5 min. kunt u gemakkelijk het vuil verwijderen met behulp
van de winwinCLEAN Multifunctionele doek, Micro standaard handschoen of de micro standaard vloervezel.

Onze Tip:
Wilt u het product langer laten inwerken dan raden wij het gebruik van winwinCLEAN Super schuim fles aan.
Zo kan de winwinCLEAN Allesputzer PREMIUM door het ontwikkelingen van het schuim zich beter binden en krijgt u een enorme reinigingskracht.
Levering na betaling binnen 5 werkdagen.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN