Super Orange Plus 500ml - winwinclean

Super Orange Plus 500ml

Super Orange Plus 500ml
21.90
InStock
Verzendkosten € 6,50 per pakket.
 

winwinCLEAN Super Orange Plus 500ml

Sinaasappelen - Intensieve Reiniger

De winwinCLEAN Orange Intensive Cleaner Super Orange PLUS verwijdert vuil en hardnekkige vlekken snel en krachtig.

winwinCLEAN Super Orange PLUS is gebaseerd op de natuurlijke reinigende kracht van sinaasappelolie. Of het nu in het huishouden of in de werkplaats is, vlekken of vuil waar andere middelen falen, u kunt snel en effectief verwijderen met deze krachtige intensieve reiniger. Zo creëer je moeiteloos overal stralende netheid. Dankzij de gelformule hecht Super Orange PLUS ook perfect aan verticale oppervlakken en is daarom veelzijdig. winwinCLEAN Super Orange PLUS is ideaal voor het reinigen van afzuigkappen, keramische kookplaten, tegelspiegels, keramische, glazen en rvs oppervlakken, maar ook voor het ontvetten van metalen onderdelen zoals tandwielen of fietskettingen. Of het nu gaat om olie, vet, lijm, hars, kauwgom, nagellak, verf of balpenvlekken, met winwinCLEAN Super Orange PLUS vertrouwt u altijd op betrouwbare en milieuvriendelijke reinigingskracht. winwinCLEAN Super Orange PLUS ontvouwt zijn sterke effect, zelfs bij een kleine hoeveelheid toepassing (verdunning tot 1:1000). Dit maakt winwinCLEAN Super Orange PLUS bijzonder economisch en milieuvriendelijk.

 

Indrukwekkende oploskracht van hars, olie en vet – ideaal voor elke werkplaats

winwinCLEAN Super Orange PLUS overtuigt: Of het nu gaat om het verwijderen van teer- of smeerolievlekken, het ontvetten van metalen onderdelen zoals fietskettingen, tandwielen en kogellagers, of het nu gaat om het strippen van fijnmechanische onderdelen of gewoon als een krachtige borstelreiniger. Of het nu in bedrijf of thuis is: u kunt altijd vertrouwen op de intensieve reinigingskracht van winwinCLEAN Super Orange PLUSwinwinCLEAN Super Orange PLUS werkt gewoon uiterst effectief, vooral als het gaat om hars-, olie- of vetverwijdering. Daarom is winwinCLEAN Super Orange PLUS al een integraal onderdeel geworden van de werkprocessen van veel werkplaatsen. Overtuig uzelf zodat winwinCLEAN Super Orange PLUS ook zijn plaats in uw werkplaats verdient.

Typische winwinCLEAN: Super zuinig – zeer effectief

winwinCLEAN Super Orange PLUS kan onverdund worden gebruikt om hardnekkig vuil te reinigen, en tot een mengsel van 1:1000 (5 ml per 5 liter water). Voor oppervlakken adviseren wij een 1:100 mengsel (15 ml per 1,5 liter water). Veeg vervolgens reinigingsresten en vuil af met water. Belangrijk: Controleer de materiaalcompatibiliteit voor plastic en geverfde oppervlakken en rubber op een verborgen plaats. Door de hoge reinigingskracht kunnen gevoelige oppervlakken worden opgelost. Niet van toepassing op acrylaten, rubber, polycarbonaten, zacht PVC, polystyreen, hout, natuursteen of verzegelde of hete oppervlakken. Niet gebruiken als aroma en lampolie (risico op ontsteking).

Zo eenvoudig te gebruiken:

Bij hardnekkige vlekken zoals .B viltstift, nagellak, wax en zelfklevende etiketten is het belangrijk dat het vuil eerst zuiver wordt bevochtigd met winwinCLEAN Super Orange PLUS. Na een korte blootstellingstijd moet het gebied worden bevochtigd met een beetje water. Het water helpt de ingrediënten van de reiniger te emulgeren en vergemakkelijkt zo de verwijdering van vuil op het oppervlak.
 

Kan het nog een toepassingsgebied zijn?

winwinCLEAN Super Orange PLUS is ideaal voor het verwijderen van behang. Afhankelijk van de dikte en structuur van het behang winwinCLEAN Super Orange PLUS, voeg het eenvoudig toe aan een emmer water in een verhouding van 1:100 tot 1:1000. Breng de afgewerkte oplossing met een in de handel verkrijgbare spons aan op het eerder geperforeerde behang en laat het ongeveer 5 minuten intrekken. De applicatieoplossing kan door de perforatie optimaal in het materiaal doordringen en vergemakkelijkt zo het verwijderen van het behang.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN