Soft & PowerCreme 250g - winwinclean

Soft & PowerCreme 250g

Soft & PowerCreme 250g
Soft & PowerCreme 250g
13.50
OutOfStock
Uitverkocht

Verzendkosten € 5,50 per pakket.

winwinCLEAN Soft & PowerCreme©

Hoogwaardige, oplosmiddelvrije reinigende crème voor metalen, glazen voorwerpen enz. Gemaakt op basis van plantenvetten, bijenwas en polijstpasta. 1x reinigen en 4x polijsten - De winwinCLEAN Soft & PowerCreme reinigt, polijst, onderhoudt en verzegeld in één bewerking.

Toepassing:
Ideaal geschikt voor:
•Glas
•Metalen
•Keramische kookplaten
•Rolluiken (kunststof)
•Kozijnen (kunststof)
gladde kunststof oppervlakken
•Caravans /-camper, boten, etc. (buiten)
•en nog veel meer...

Niet gebruiken op ongelakte / onbehandelde houten oppervlakken, geborsteld roestvrij staal of aluminium. Ook niet geschikt voor gecoate oppervlakken die vuilafstotend zijn behandeld.
 

Milieu:
Deze reinigingspasta wordt vrijwel uitsluitend uit hernieuwbare grondstoffen gemaakt ,die volledig biologisch afbreekbaar zijn. De zeepachtige pasta polijst, reinigt en verzorgd de oppervlakten. De aangename geur biedt een frisse schoonmaak ervaring. Dit product laat schone en goed verzorgde oppervlakten achter.

Dosering en toepassing:
Een beetje winwinCLEAN Soft & Power Creme met een vochtige winwinCLEAN Multifunctionele Doek opnemen en een beetje in de doek wrijven zodat het gaat schuimen. Daarmee de oppervlakte reinigen. Let op bij gevoelige oppervlakken dat u niet teveel druk uitoefent en te lang reinigt. Daarna met voldoende schoon water naspoelen.

Belangrijk:
Gebruik de reiniging en onderhoud instructies van de fabrikant voor de objecten die u behandeld. indien u twijfelt het eerst uit te proberen op een niet zichtbare plaats.

Onze Tip:
Gebruik de winwinCLEAN Multifunctionele Doek of de winwinCLEAN Micro Standaard Handschoen of winwinCLEAN Badjuweel.
Ingrediënten:
5-15% zeep, geuren, (R) - p-Mentha-1,8 - dien (kan leiden tot allergische reacties).
Levering na betaling binnen 5 werkdagen.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN