Mr. Blue Flexible + Vloervezel Micro Standaard - winwinclean

Mr. Blue Flexible + Vloervezel Micro Standaard

Mr. Blue Flexible + Vloervezel Micro Standaard
Mr. Blue Flexible + Vloervezel Micro Standaard
Mr. Blue Flexible + Vloervezel Micro Standaard
Mr. Blue Flexible + Vloervezel Micro Standaard
Mr. Blue Flexible + Vloervezel Micro Standaard
53.90
InStock
Verzendkosten € 5,50 per pakket.
winwinCLEAN 'Mr. Blue Flexible' 40cm
winwinCLEAN '
Mr. Blue Flexibele' - het veelzijdige reinigingstool met vele innovatieve oplossingen en een functioneel, flexibel design. Door de extra lange telescoopsteel is het mogelijk een ergonomische en rug-vriendelijke houding aan te nemen tijdens de huishoudelijke taken.
Dankzij de trapeziumvorm in combinatie met de speciale trapeziumvormige vezeldoeken kunt u uw weg vinden in moeilijker te bereiken hoeken.


winwinCLEAN 'Mr. Blue Flexibele' heeft een speciaal ontworpen ' FLEXBEWEGING '
waardoor de steel van de 'Mr. Blue Flexibele' bijna bodem hoogte gewerkt kan worden. Door de ingebouwde en boven kant om doeken te bevestigen, is de winwinCLEAN 'Mr. Blue Flexibele' is ook geschikt voor moeilijk te bereiken glasoppervlakken,  zoals hoge trappenhuis ramen, etalages, enz.

Toepassingen:
Vanwege de grote breedte, is de
winwinCLEAN 'Mr. Blue Flexibele' inzetbaar waar voorheen alleen dure professionelen moesten worden ingezet zoals bij het tapijt reinigen, schoonmaken van ruwe ondergronden, tegels, platen met diepe voegen etc.

Gebruiksaanwijzing:
Met de
winwinCLEAN 'Mr. Blue Flexibele' werk je rechtstaand. Dus uw rug wordt niet onnodig belast en u bereikt een optimaal en perfect schoon resultaat. Door de grote breedte van de winwinCLEAN 'Mr. Blue Flexibele' wordt een zeer stabiele uitvoering aangeboden.
Materiaal: Aluminium en plastic
Afmetingen: 40 cm (breed) x 12 cm tot 183 cm (lang) x 4,4cm (dik) Kleur: aluminium met blauw kunststof onderdelen
Kleur: Aluminium met blauw kunststof
Gewicht: ca. 750 gr.

winwinCLEAN Mr. Blue Flexible Vloervezel 'Micro Standaard'

De superfijne microvezels dringt door tot in de poriën en vanwege het grote oppervlak maakt het absoluut schoon. De gigantische waterretentie laat het ook toe om grotere plaatsen probleemloos en gemakkelijk te reinigen.
Ideaal voor een zacht intens, zeer grondig schoonmaken van uw vloer (alle gladde en gevoelige gebieden zoals tegels, vinyl, linoleum en stenen vloeren)
De winwinCLEAN trapeziumvormige fiber 'Micro Standard' verwijderd gemakkelijk en poriëndiep sterk en hardnekkig vuil in de keuken, badkamer en toilet.

Vloertype:
Natuursteen, PVC, Tegelvloeren, Linoleum

Afmetingen:
Korte zijde: ca 40 cm
Lange kant: ca 48 cm
Breede zijde: ca 17cm
Dikte: 2cm

Levering na betaling binnen 5 werkdagen.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN