baktoFRESH 500ml Power - winwinclean

baktoFRESH 500ml Power

baktoFRESH 500ml Power
16.90
InStock
Verzendkosten € 6,50 per pakket.
winwinCLEAN
baktoFRESH 500ml POWER Verontreinigende lucht & Geur neutralisator

Dagelijkse verontreinigende stoffen, maar ook andere onaangename geuren belasten onze lucht en dus ook onze woon- en leefklimaat. Verbeteren deze stoffen aanzienlijk met dit sensationele biologische product.

winwinCLEAN baktoFRESH POWER is de innovatieve oplossing voor de biologische verwijdering van onaangename geuren en schadelijke stoffen, niet alleen vanuit de lucht, maar daar, waar ze zich ontwikkelen (zelfs buitenshuis).

Werkt uitsluitend op Biologische basis van organische, dus ook ideaal voor het  toepassing op kleding of ongewenste geuren/verontreinigende stoffen uit de lucht, evenals vaste en vloeibare geur-werkzame stoffen worden door dit micro-organismen "ingekapseld" en geëlimineerd binnen een zeer korte tijd.

Van toepassing voor:

Ook ideaal voor rokers / dieren in huis en auto's!

winwinCLEAN baktoFRESH POWER is te gebruiken voor op kleding (ook zijde), bekleding, tapijten, textiel, leer, enz. Spray en de onaangename geur wordt omgezet in een discrete frisse appel geur op  biologische wijze!

  • In huis: stoffering, tapijten, textiel, kussens, gordijnen, lederen, toilet, keuken, koken geuren, enz.
  • In de auto: bekleding, lederen, tapijt, dak, dashboard, planken, kofferbak enz.
  • Buiten: opslaglocaties /-containers, afvalcontainers /-ton, Tuin afval enz.
  • Eigenlijk gewoon overal waar onaangename geurtjes ontstaan.

Gebruiksaanwijzing:

Spray winwinCLEAN baktoFRESH POWER afhankelijk van de mate van vervuiling puur of verdund van 1:5 verdunde met dewinwinCLEAN Verstuiver op het gebied dat moet worden behandeld (ook stof, leer, zijde, enz.)

Onze Tip:

Voor onaangename geurtjes in de lucht gewoon met winwinCLEAN baktoFRESH POWER mengen met water in een sproeiflacon en in de lucht rond spruiten om het te verwijderen.

Ingrediënten: organische micro-organismen, voedingsstoffen / geuren
Levering na betaling binnen 5 werkdagen.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN