Bad & Sanitair Reiniger 500ml + Super Orange WC-Reinigingsschuim - winwinclean

Bad & Sanitair Reiniger 500ml + Super Orange WC-Reinigingsschuim

Bad & Sanitair Reiniger 500ml + Super Orange WC-Reinigingsschuim
Bad & Sanitair Reiniger 500ml + Super Orange WC-Reinigingsschuim
Bad & Sanitair Reiniger 500ml + Super Orange WC-Reinigingsschuim
27.90
InStock
Verzendkosten € 6,50 per pakket.
winwinCLEAN Badkamer & sanitair reiniger 500 ml

De
winwinCLEAN Bad & Sanitair reiniger is de Premium GEL reiniging concentraat voor uw badkamer met snelle droging / verzegeling en Pearl effect, voor hygiënische schoonheid
en stralende glans. Elimineert roest, grijze sluier, zeep resten, lichaamsvetten, evenals kalk en
Urine steen van alle zuurbestendige oppervlakken. Door zijn gel-formulering ook ideaal voor verticale oppervlakken. Droogt streeploos en laat een duurzame frisse geur achter.

Eigenschappen:
Ideaal voor het reinigen van de badkamer en sanitair, tegels, badkuipen, douche cabine, whirlpool, gootstenen, toiletten, badkamer/douche scheidingen, glas-kunststof oppervlakken en nog veel meer.

Belangrijk:
Niet gebruiken op zuurgevoelige oppervlakken zoals marmer, geëmailleerde oppervlakken, aluminimum, decoratieve tegels, enz.

Milieu:
Ons product onderscheid zich door zijn hoge werkzaamheid met een laag product verbruik.
Door het te gebruiken als een concentraat, verminder je onnodige verpakkingsmaterialen en dus beter voor het milieu. De inhoud van de fles (500 ml) levert verdund met water tot wel 26 liter reinigingsoplossing. Dit bespaart het milieu en uw portemonnee.

De
winwinCLEAN Bad & Sanitaire reiniger is niet giftig en is ecologisch gemakkelijk afbreekbaar en kan zonder problemen in het afvalwater terecht komen.

Dosering en toepassing:
Meng de winwinCLEAN Bad & Sanitaire reiniger eenvoudig afhankelijk van de verontreiniging niveaus (150 ml-300 ml) op 8 L water, korte tijd laten inwerken en daarna grondig afspoelen.
Effectieve reiniging voor verticale oppervlakken:
Meng de
winwinCLEAN Bad & Sanitaire reiniger met water in een sprayfles of gebruik hiervoor de winwinCLEAN Super Schuimfles. Spray de te behandelen oppervlakten in. , korte tijd laten inwerken en daarna grondig afspoelen.

Onze Tips:
Om het glans effect te behouden niet meer dan 100-200 ml op 8 liter water mengen.
Voor gemakkelijke dosering gebruiken met onze winwinCLEAN Superschuim fles. Het heeft een totaal van ongeveer 500 ml verdunde mengmogelijkheid. Met het schuim sproeikop kunt u gemakkelijk de aangemaakte oplossing op de gewenste locatie in het toilet gespoten worden . Door het schuim effect blijft de reiniger gemakkelijker hechten en kan het zijn werk nog beter doen.
Het gebruik van onze
winwinCLEAN spray pomp is ideaal voor grote oppervlakten of grote sanitaire voorwerpen zoals een badkuip. Door de hoge vernevelde hoeveelheid vloeistof met slechts één spray beurt .
Voor plaatsen die bijzonder moeilijk toegang bieden, breng dan
winwinCLEAN Bad & Sanitaire reiniger puur op met onze winwinCLEAN kwast.
Dankzij de Power-gel formule, hecht het ook onverdund op verticale oppervlakken. Vanwege de speciale samenstelling, zal deze na veel gebruik nog altijd zijn dienst doen.


winwinCLEAN
SuperOrange toilet reinigingschuim 1KG (
met een maatbeker)©

Een reiniging schuim met ultieme kracht formule!

Absolute schoonheid en frisheid met de natuurlijke geur sinaasappel van de zelfreinigende Super schuim formule.
Ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland! U zult versteld staan

Toepassing:
•Reinigende werking
•Milieuvriendelijk

Eigenschappen:
Sensationele reinigingskracht! Verwijdert kalk en vette ophopingen, evenals urine vlekken snel en betrouwbaar tot onder de rand.
Het "zegel-effect” tegen verontreiniging zal dit proces
aanzienlijk vertragen. Absolute schoonheid en frisheid met de natuurlijke geur van sinaasappel door de zelfreinigende Super schuim formule.

Gebruiksaanwijzing:
Voor toiletten, bidets, urinoirs 1 tot 1,5 liter warm water Max 65 ° C, de juiste hoeveelheid
winwinCLEAN Super Orange WC schuim in een keer toevoegen. Schuim om hoog laten komen voor 5 minuten laten inweken. Zodra het schuim weer oplost kort borstelen, spoelen en klaar!

Onze Tip:
Zet de wc-borstel in de wc om ook te reinigen. (voor u de
winwinCLEAN Super Orange WC aan het water toevoegt) zo voorkom je afbraak van het schuim en krijg je een beter resultaat. Reikt het schuim niet tot onder de rand voeg dan nog wat winwinCLEAN Super Orange WC toe.

Toepassingsgebieden / dosering:
Urinoir ca. 60 g, ca. 110 g, bidet toilet ca. 150 g
Vaatwassers: Voor een eenvoudige reiniging 1EL
winwinCLEAN Super Orange WC reinigend schuim in het deksel van het wasmiddel en wasprogramma selecteren.
Wasmachines: voor een eenvoudige reiniging 1EL
winwinCLEAN Super Orange WC


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN