Allesputzer 1000ML + Multifunctionele Doek - winwinclean

Allesputzer 1000ML + Multifunctionele Doek

Allesputzer 1000ML + Multifunctionele Doek
Allesputzer 1000ML + Multifunctionele Doek
Allesputzer 1000ML + Multifunctionele Doek
32.95
InStock

Verzendkosten € 6,50 per pakket.

winwinCLEAN BIO Allesputzer 1000 ml (geconcentreerd) ©

Of het nu thuis, op het werk of bij het wassen van voertuigen is, de allesreiniger winwinCLEAN BIO reinigt eenvoudig alles.

Dankzij de superkrachtformule met het hoogste vet oplossend vermogen maakt de winwinCLEAN BIO Allesputzer niet alleen alle oppervlakken vetvrij en hygiënisch schoon, maar voorkomt ook dat de materialen uitlogen of broos worden. De winwinCLEAN BIO Allesputzer is hoog geconcentreerd en daardoor dankzij minimaal productgebruik bijzonder zuinig en milieuvriendelijk. Het milieupluspunt: de aanwezige oppervlakte-actieve stoffen kunnen voor 100% biologisch worden afgebroken.

Zuinig in gebruik, schoon resultaat:

De winwinCLEAN BIO Allesputzer is hoog geconcentreerd en wordt altijd met water gebruikt. Afhankelijk van de mate van vervuiling ligt de mengverhouding tussen 1:10 en 1:100. Spuit het te reinigen oppervlak in met de kant-en-klare oplossing en laat het ongeveer 5 minuten inwerken. Tip: Op verticale oppervlakken altijd van onder naar boven spuiten. Neem vervolgens het vuil op met een vochtige winwinCLEAN Multifunctionele doek.

De winwinCLEAN Multifunctionele doek is gemaakt van hoogwaardig microvezelweefsel en is door zijn twee verschillend gestructureerde zijden universeel inzetbaar. De gelaserde, ruwere kant verwijdert de sterkste afzettingen en verklevingen zonder krassen te veroorzaken. Met de zachtere kant – de extreem fijne microvezeldoek – kun je bijzonder zacht en voorzichtig reinigen.
Let op: Wees voorzichtig met gecoate, gebeitste of gewaxte oppervlakken. Niet geschikt voor mineraal gegoten zwembaden. Let op de instructies van de fabrikant.

 Hygiënisch en milieubewust, zowel binnen als buiten: de winwinCLEAN BIO Allesputzer   reinigt u voorzichtig hout, kunststof, glas, metaal of rubber. Kozijnen, tegels, terrasmeubilair,   gootstenen,  douches, badkamers, tapijten of keukenvloeren (zelfs bij zware vetvervuiling) worden   hygiënisch schoon opnieuw – moeiteloos en milieubewust.


Zachte reinheid, zowel in de auto als op de motor:

Vooral waar zeer verschillende materialen samenkomen, kunt u met de winwinCLEAN BIO Allesputzer vertrouwen op een betrouwbare en zachte reinheid. Of u nu het voertuig wast of het interieur reinigt, u bereikt altijd optimale reinigingsresultaten voor hemelbekleding, bekleding, tapijten, dashboard, cockpit, ramen of velgen. Let op: Bij het reinigen van lederen applicaties of lederen stoelen uitsluitend werken met een oplossing verdund 1:100. De 1:10-toepassingsoplossing is bijzonder effectief bij het reinigen van bekleding en tapijten.


De winwinCLEAN Multifunctionele doek: krachtig en universeel toepasbaar.

Met de winwinCLEAN Multifunctionele doek kun je alles schoonmaken, van normale tot sterk vervuilde oppervlakken. De zachte, niet-gelaserde zijde kan dankzij de extreem fijne microvezels veilig op vrijwel alle oppervlakken worden gebruikt. Gevoelige materialen worden dankzij de zachte microvezels perfect en voorzichtig gereinigd. Met de zachte kant verwijder je moeiteloos en krasvrij licht en normaal vuil. De ruwere, gelaserde kant van de winwinCLEAN Multifunctionele doek kun je het beste alleen gebruiken op stevige en ongevoelige oppervlakken. De sterke vezels verwijderen zelfs het sterkste vuil en aanslag. Gebruiksaanwijzing: Dompel de winwinCLEAN Multifunctionele doek voor en na gebruik in helder water, was hem uit en wring hem uit. Bij normaal vuil wordt in één handeling alles streeploos gereinigd (niet gebruiken op zachte ondergronden).

winwinCLEAN Multifunctionele Doek is Super krachtig door de fijne microvezel met een extreme vuil absorptie capaciteit. Universeel inzetbaar.

De winwinCLEAN ‘Multifunctionele ' is een doek met dubbele toepassing.
Beide 
zijden zijn anders geweven. Een zijde met laserbehandeling voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken (zonder krassen achter te laten). De andere zijde is universeel hoogwaardige microvezeldoek.

Door de laserbehandeling aan de ene kant en de extreem fijne en zachte Microvezel aan de andere kant, geeft de winwinCLEAN ‘Multifunctionele Doek een ongelofelijk resultaat.

Producteigenschappen:

Voor diepe reiniging van normaal tot sterk bevuilde oppervlakken voor alle oppervlakten.

Met de laser behandelde kant kunt u alleen harde oppervlakten reinigen. De niet ge-laserede kant kan veilig worden toegepast door zijn fijne microvezels op bijna alle oppervlakken. Reiniging tot diep in de poriën. Door de reinigende microvezel aan de ene kant  en de laser behandeling aan de andere kant is zelfs het hardnekkigste vuil of vet eenvoudig te verwijderen in 1 poetsbeurt.

Toepassing:

Gelaserde kant: harde, stevige en ruwe oppervlakken.
Fijne microvezel kant: vrijwel op alle ondergronden genoemd als hieronder.
Oppervlakken: Badkamer en toilet, keuken, sanitaire voorzieningen, RVS wastafels / hulpstukken, panelen, Koelkasten, kachels, Grill, afzuigkap, enz.

Toepassing / care instructies:

De doek voor en na het gebruik, dompel in schoon water, grondig uitspoelen en uit wringen zodat de hele doek goed vochtig en gereinigd is. Bij normale vervuiling zal alles streeploos schoon worden in één stap (geldt niet voor zachte oppervlakken).
Wassen in de wasmachine: tot 60 ° C, Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter.
Niet in de wasdroger / droogkast, of strijken. Om altijd het maximale effect te bereiken de doek geregeld te wassen.
Gelieve altijd de aangegeven was instructies in acht houden.

Opmerking:
Houd in gedachten de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen, die van toepassen zijn voor alle Microvezel doeken.
• Bijzondere voorzichtigheid geldt voor gecoat, gekleurde of geboende oppervlakken.
• Niet geschikt voor porselein
• Altijd de instructies van de fabrikant opvolgen.
Kleur: groen
Afmeting: 32 x 32 cm
Levering na betaling binnen 5 werkdagen.

Dit is wat klanten ons vroegen:

Kan de reiniger met koud of warm water worden gebruikt?
Met zowel warm als koud water bereik je de beste reinigingsresultaten.

Kan ik matrassen ook reinigen met de winwinCLEAN BIO allesreiniger?
Ja, dat werkt ook heel goed!

Is winwinCLEAN BIO allesreiniger ook geschikt voor laminaat?
Of het nu gaat om tegels of laminaat, beide worden perfect gereinigd met de winwinCLEAN BIO allesreiniger.

Kan ik er ook glazen douchewanden mee reinigen?
De allesreiniger winwinCLEAN BIO is ook ideaal voor glazen douchewanden.

Kan ik mijn koelkast ook schoonmaken met de alleskunner?
Uiteraard zorgt de winwinCLEAN BIO allesreiniger ook voor hygiënische reinheid in de koelkast.

Kan ik leren stoelen ook reinigen met de allesreiniger?
Werkt feilloos. Gebruik de winwinCLEAN BIO allesreiniger op leer uitsluitend als applicatieoplossing 1:100 verdund.

Is het product veilig voor huisdieren?
Met winwinCLEAN BIO allesreiniger gereinigde oppervlakken zijn absoluut onschadelijk voor huisdieren. Houd u wel aan de veiligheidsinstructies op het etiket of het gegevensblad!

  


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN