Allesputzer 1000 ml (geconcentreerd) - winwinclean

Allesputzer 1000 ml (geconcentreerd)

Allesputzer 1000 ml (geconcentreerd)
Allesputzer 1000 ml (geconcentreerd)
Allesputzer 1000 ml (geconcentreerd)
21.90
InStock

Verzendkosten € 6,50 per pakket.

winwinCLEAN BIO Allesputzer 1000 ml (geconcentreerd) ©

Eén krachtig product voor alles! "- ontworpen en vervaardigd in Duitsland.

winwinCLEAN BIO Allesputzer met een super power formule Reinigt alles eenvoudig en zorgt voor een perfecte zuiverheid en hygiëne in zowel huishouden als commercieel gebruik, als eender waar. De oppervlakte-actieve stoffen zijn 100% biologisch afbreekbaar!

Eigenschappen:

Hoogste Vet oplossing, reinigt hygiënisch schoon en betrouwbaar op alle ondergronden in het huishouden of industrieel gebied. Uiterst zuinig, omdat het hoog geconcentreerd is en met water vermengd moet worden (1:10 / 1:100). Reinigt alle afwasbare oppervlakken, snel, betrouwbaar en ecologisch vriendelijk! Droogt niet uit, heeft hydraterende eigenschappen.

Product kenmerken:

Milieu vriendelijk, 100% Biologisch afbreekbaar Hoge vet oploskracht, hoge concentratie. Sensationeel en doeltreffend (verdunnen met water 1:10 bij extreem vuil en 1:1000 bij gewone reiniging). Dankzij het minimale gebruik van het product zeer spaarzaam.  Voorkomt uitbijten of broos worden van oppervlakten.  Laat oppervlakken zuiver en vetvrij achter

Gebruiksaanwijzing:

winwinCLEAN BIO Allesputzer afhankelijk van de verontreiniging van het oppervlak verdunnen met water 1:10 / 1:100.

De Bio-Allesputzer is een hoog concentraat en dient altijd met water te worden gebruikt, afhankelijk van de toepassing in de verhouding tussen 1:10 en 1:100 (zie sproeiflacon). Spuit de te reinigen oppervlakte in met de gemengde oplossing en laat dit ongeveer 5 minuten inwerken. Neem vervolgens het vuil met een vochtige winwinCLEAN Multifunctionele Doek of handschoen af. Spuit bij verticale oppervlakken altijd van beneden naar boven.

Schoonmaken (verdund met water):

  • Rondom het huis: glas, tegels, hout, kunststof, metaal, rubber, wastafel, douche, raamkozijnen, keuken, vloeren (sterke vet), tapijt, bekleding, enz.
  • Auto: binnenkant, buitenkant, stoffering, kunststof, velgen.

• Garage, tuinmeubilair, Terras bodems,

• Motorfiets, motor scooter, enz.

winwinCLEAN BIO Allesputzer – één product voor alles.
Levering na betaling binnen 5 werkdagen.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN