Allesputzer 1000 ml + sproeiflacon - winwinclean

Allesputzer 1000 ml + sproeiflacon

Allesputzer 1000 ml + sproeiflacon
26.90
InStock

Verzendkosten € 6,50 per pakket.

winwinCLEAN BIO Allesputzer 1000 ml (geconcentreerd) ©

Of het nu thuis, op het werk of bij het wassen van voertuigen is, de allesreiniger winwinCLEAN BIO reinigt eenvoudig alles.

Dankzij de superkrachtformule met het hoogste vet oplossend vermogen maakt de winwinCLEAN BIO Allesputzer niet alleen alle oppervlakken vetvrij en hygiënisch schoon, maar voorkomt ook dat de materialen uitlogen of broos worden. De winwinCLEAN BIO Allesputzer is hoog geconcentreerd en daardoor dankzij minimaal productgebruik bijzonder zuinig en milieuvriendelijk. Het milieupluspunt: de aanwezige oppervlakte-actieve stoffen kunnen voor 100% biologisch worden afgebroken.

Zuinig in gebruik, schoon resultaat:

De winwinCLEAN BIO Allesputzer is hoog geconcentreerd en wordt altijd met water gebruikt. Afhankelijk van de mate van vervuiling ligt de mengverhouding tussen 1:10 en 1:100. Spuit het te reinigen oppervlak in met de kant-en-klare oplossing en laat het ongeveer 5 minuten inwerken. Tip: Op verticale oppervlakken altijd van onder naar boven spuiten. Neem vervolgens het vuil op met een vochtige winwinCLEAN Multifunctionele doek.

De winwinCLEAN Multifunctionele doek is gemaakt van hoogwaardig microvezelweefsel en is door zijn twee verschillend gestructureerde zijden universeel inzetbaar. De gelaserde, ruwere kant verwijdert de sterkste afzettingen en verklevingen zonder krassen te veroorzaken. Met de zachtere kant – de extreem fijne microvezeldoek – kun je bijzonder zacht en voorzichtig reinigen.
Let op: Wees voorzichtig met gecoate, gebeitste of gewaxte oppervlakken. Niet geschikt voor mineraal gegoten zwembaden. Let op de instructies van de fabrikant.

Hygiënisch en milieubewust, zowel binnen als buiten:

  1. de winwinCLEAN BIO Allesputzer reinigt u voorzichtig hout, kunststof, glas, metaal of rubber. Kozijnen, tegels, terrasmeubilair, gootstenen, douches, badkamers, tapijten of keukenvloeren (zelfs bij zware vetvervuiling) worden hygiënisch schoon opnieuw – moeiteloos en milieubewust.


Zachte reinheid, zowel in de auto als op de motor:

Vooral waar zeer verschillende materialen samenkomen, kunt u met de winwinCLEAN BIO Allesputzer vertrouwen op een betrouwbare en zachte reinheid. Of u nu het voertuig wast of het interieur reinigt, u bereikt altijd optimale reinigingsresultaten voor hemelbekleding, bekleding, tapijten, dashboard, cockpit, ramen of velgen. Let op: Bij het reinigen van lederen applicaties of lederen stoelen uitsluitend werken met een oplossing verdund 1:100. De 1:10-toepassingsoplossing is bijzonder effectief bij het reinigen van bekleding en tapijten.

Uw individuele toepassingsoplossing voor milieuvriendelijke reinheid:

 Vul de winwinCLEAN spuitfles eenvoudig met water tot de gewenste markering - 1:10 (intensief) of   1:100 (normaal) - afhankelijk van het toepassingsgebied. Voeg vervolgens winwinCLEAN BIO   Allesputzer toe tot de 500 ml-markering is bereikt - uw individuele BIO Allesputzer-   toepassingsoplossing is klaar.

Levering na betaling binnen 5 werkdagen.

Dit is wat klanten ons vroegen:

Kan de reiniger met koud of warm water worden gebruikt?
Met zowel warm als koud water bereik je de beste reinigingsresultaten.

Kan ik matrassen ook reinigen met de winwinCLEAN BIO allesreiniger?
Ja, dat werkt ook heel goed!

Is winwinCLEAN BIO allesreiniger ook geschikt voor laminaat?
Of het nu gaat om tegels of laminaat, beide worden perfect gereinigd met de winwinCLEAN BIO allesreiniger.

Kan ik er ook glazen douchewanden mee reinigen?
De allesreiniger winwinCLEAN BIO is ook ideaal voor glazen douchewanden.

Kan ik mijn koelkast ook schoonmaken met de alleskunner?
Uiteraard zorgt de winwinCLEAN BIO allesreiniger ook voor hygiënische reinheid in de koelkast.

Kan ik leren stoelen ook reinigen met de allesreiniger?
Werkt feilloos. Gebruik de winwinCLEAN BIO allesreiniger op leer uitsluitend als applicatieoplossing 1:100 verdund.

Is het product veilig voor huisdieren?
Met winwinCLEAN BIO allesreiniger gereinigde oppervlakken zijn absoluut onschadelijk voor huisdieren. Houd u wel aan de veiligheidsinstructies op het etiket of het gegevensblad!

 


 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
 
SLUITEN